SCADA

De HMI ( human machine interface ) is een heel belangrijk onderdeel in uw automatisering.  Wij proberen dan ook steeds de meest relevante info bij de operatoren brengen. 
Touchpanels
In de touch panels kunnen wij op basis van uw vereisten de juiste panels selecteren.  Belangrijke parameters:  - Omgeving ( ATEX, voeding, zure omgeving,... )  - Connectie ( profinet, profibus, modbus,... )  - Budget ( 4" ... 21")  Wij besteden de grootste zorg aan de interface met de operator.  Deze interface bepaald het gebruiksgemak van uw installtatie.  Met behulp van slimme menu's en onze eigen bibliotheek kunnen wij de perfecte interface maken.  Vragen? Vraag gerust naar een demo. 
hmi-ipc677c-19inch-650
WinCC
PC based visualisatie

Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kan u uw proces of installatie opvolgen, alarmen instellen, stocks beheren, temperaturen bewaken met een trend, historische data opvragen,... Wij werken standaard met WinCC van Siemens maar we zijn niet gelimiteerd tot dit product. Speciaal voor WinCC ontwikkelden wij een eigen bibliotheek met maximale bedienmogelijkheden.

Visualisatie PCS7

Voor grotere installaties maken wij gebruik van een DCS opstelling. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het pakket PCS7 van Siemens. Het moderne Proces Control Systeem SIMATIC PCS 7 staat voor top-level efficiëntie in proces automatisering. Het verzorgt de automatisering van alle primaire processen. Van een klein laboratorium systeem tot aan een groot plant netwerk, SIMATIC PCS 7 biedt uiterst flexibele schaalvergroting en laat een significante vermindering van de Total Cost of Ownership zien. Als system integrator hebben hebben onze proffesionals ervaring in PCS7 Versie 6 tot versie 9. We hebben kennis in de standaard bibliotheek maar ook in de laatste APL bibilotheek.    
apl2