Industry of things

Machines can talk!
Een activiteit waar we ons eveneens op focussen is het Industry 4.0.
Meer een meer wordt diverse data van machines belangrijker.

 

 

remote_data_graphic

Ewon Flexy: Ongelimiteerde connectiviteit

Om de toestellen te connecteren met het internet maken we gebruik van Ewon.

We kiezen voor Ewon Flexy omwille van de gegarandeerde veiligheid van uw data en uw installatie,
maar ook omdat we modulair kunnen opbouwen volgens uw behoefte.

Wij kunnen zowel over een vaste ethernet verbinding als over 4G als over Wifi uw toestel met de buitenwereld verbinden. 

Ewon ondersteunt zowel remote managment ( inloggen op een PLC) als data management ( data doorsturen naar een portaal van u of ons portaal. 

Wij zijn eveneens door Ewon erkend als systeemintegrator.

Remote factories: Extensive charts

Stel zelf u charts samen door uw meest belangrijke metingen te selecteren. Zet uw data uit over een periode of zoom in op een detail om de juiste analyse te maken. Exporteer uw charts naar SVG, PDF of CSV om later in office tools verder aan de slag te gaan. Stuur een SMS of email bij een alarm. Meer info op onderstaande link:

trend
interface

Remote factories: Dashboarding

Aan de hand van dashboards kunnen we uw machine voorstellen met live data. Dit kan u volledig zelf beheren door een figuur te importeren en de gewenste datapunten op de afbeelding te plaatsen.

Advanced reporting: Pluto Report

Indien u op zoek bent naar een tool om live data te tonen, maar ook advanced reports te maken, is Pluto Report de oplossing. Als integrator zetten wij voor u de connecties met de databases op samen met de reports. Pluto is een echte client server oplossing die vele mogelijkheden bied voor bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing om rapporten te delen, managen en generern. Het project draait op een beveiligde server, gebruikers kunnen een Pluto client installeren op hun PC om de reports te bekijken, of zelf reports te maken.

pluto-report-viewer
skyspark

Skyspark: Collecting data for automation Analytics

Aan de hand van historische data relaties leggen kan met Skyspark. Events kunnen gedefinieerd worden als sparks. De logger kan connecteren via verschillende interfaces zoals OPC UA.