Ewon Data management

Machines can talk!

Als gecertificeerde integrator van Ewon ondersteunen we u in de selectie en programmatie van uw gateway

Ewon Flexys

Wij werken altijd met het flexy gamma van Ewon omwille van de scaleerbaarheid, de robustheid en de beveiligingscertificaten. 

Afhankelijk van de toepassing kunnen wij de Ewon op maat configureren

202

Ewon Flexy 201/202/203

Ewon Flexy is volledig modulair. De opbouw van uw Ewon Flexy start met het kiezen uit drie basis modules zodat u verbinding kan maken met een breed gamma van industriële apparaten aan de hand van verschillende protocollen. Uitbreidingskaarten laten u toe de beste connectiviteit te kiezen in functie van uw behoeften.

Flexy 201

4 x Ethernet

Door te kiezen voor Ewon Flexy 201 is het niet nodig additionele switches te voorzien in het bedieningspaneel. 

Flexy 202

Serial & Ethernet

Door te kiezen voor Ewon Flexy 202 heeft u toegang tot een ruime PLC ondersteuning met RS232/RS485/422.

Flexy 203

Profibus/MPI & Ethernet

Door te kiezen voor Ewon Flexy 203 heeft u toegang tot een ruime PLC ondersteuning met MPI.

Ewon Flexy 205

Ewon Flexy 205 is een veelzijdige Industrial Internet of Things (IIoT) gateway ontworpen voor machinebouwers. Hiermee kan u alarmmeldingen, het lezen van machinegegevens en logboeken inschakelen. Daardoor kan u essentiële prestatie-indicatoren (KPI’s) voor analyse en voorspellend onderhoud bewaken en verzamelen. Ewon Flexy 205 heeft VPN toegang zodat u makkelijk problemen kan oplossen van op afstand.

flexy205

Extention cards - Connect the Ewon to the web

3101

4G Module

Het gebruik van een 4G-mobiele verbinding biedt de voordelen van innovatie en geavanceerde technologie en kan soms de enige mobiele connectiviteit zijn in een afgelegen gebied.

3101

WAN Ethernet

Het LAN network is de meest efficiënte manier om een internetverbinding met uw remote plant of apparatuur tot stand te brengen.

3271

WIFI

WLAN toegangspunten maken internetconnectiviteit mogelijk en vermijden verbinding op het fabrieks-/bedrijfs-LAN-netwerk.

Extention cards - Extend the ewon to a vary of devices

FLX3402

Digitaal & Analoog

8 digitale ingangen, 4 analoge ingangen configureerbaar in spanning of stroom en 2 digitale uitgangen voor een breed scala aan toepassingen.

3301

Seriele poorten

Seriële poorten bieden de mogelijkheid gegevens van seriële apparaten onderling te verbinden en op te halen. De Ewon pollt de seriële apparaten met gedefinieerde intervallen.

32xx

USB

De 3-poorts USB-kaart is een 2.0 versie en kan op volle snelheid 10 USB-verbindingen aansturen.

32xx

MPI (Only 205)

Deze uitbreidingskaart is de perfecte link voor elke MPI PLC en biedt transparante gateway-functionaliteit tussen de ISOTCP en de MPI/Profibus (S7) protocollen.