Business Intelligence

Binnen deze business unit gaan we uw data in relatie brengen met elkaar en deze visualiseren zodat u betere inzichten krijgt in uw proces. 

 

 

Data integratie

Van elk systeem gaan we alle relevante data verzamelen, dit kan data uit een toestel zijn, maar ook een machine of meerdere machines.  Bij elk van deze systemen zijn we in staat om de gegevens te verkrijgen en deze te migreren naar een correcte data-infrastructuur.

1-3
Storage

Data historisatie

Aan de hand van enkele algoritmes kunnen wij data zo efficiënt mogelijk opslaan en opvragen.

Data analyse

In de loop van de jaren zijn de rapportagemogelijkheden van bedrijfsanalythische hulpmiddelen enorm verbeterd. Hierdoor is binnen Prolink-engineering de soepele integrate tussen operationele gegevens (OT) in de procesindustrie met de Business Analytics hulpmiddelen (IT) niet langer een barriere voor ons. Dankzij onze ruime interpretatie van de industrie en haar bijkomende processen denken wij een stap verder in onze data-analyse.

 

Binnen onze data-analyse worden de enorme hoeveelheden data die beschikbaar is in verschillende formaten en uit diverse bronnen omgevormd tot informatie die bruikbaar is voor het management. De gevonden informatiebronnen worden verwerkt in een dashboard of andere presentatievormen. De verschillende doelen van deze integratie omvatten geavanceerde analyse, machine learning en forecasting.

analytics